100% hal kollagén a világ első kozmetikuma, ami képes beépülni a szervezetünkbe.
A korszerű Természetes Kollagénre, a Ön bőrének is szüksége van!

2009. február 4., szerda

Colvita kollagén kapszula – táplálék-kiegészítő és természetes kozmetikum egyetlen kapszulába zárva! Természetes Kollagén termék.


Colway Kollagén + Alga + E vitamin

Colvita kollagén kapszula – táplálék-kiegészítő és természetes kozmetikum egyetlen kapszulába zárva!

A COLVITA kollagén kapszula a lengyel biotechnológia szenzációs újdonságának az eredménye – tiszta és természetes kollagén, melyet hal bőréből nyernek ki. Egy kapszulában diéták és kozmetikumok kiegészítője is ez a világon egyedülálló összetételével, mely liofilizált*, tiszta hal kollagént, alga kivonatot valamint E-vitamint tartalmaz.

COLVITA kollagén kapszula egy új megközelítése annak a problémának, hogy hogyan gondoskodjunk testünk kollagénből felépülő szöveteiről. Megtapasztalhatja hogyan működik a támogatás az Ön testében. A COLVITA a hal kollagénnel – mely megállítja az időt - folytatott kutatások eredményének a csúcsa. Napi 2 kapszula elegendő, hogy bőrét simává, puhává és tökéletesen hidratálttá tegye. A legjobb eredmény a fiatalos külsőért úgy érhető el ha a COLVITA kollagén kapszula használata alatt Colway Természetes Kollagént is használ a bőrére.

A Colway Természetes Kollagén a kozmetikai ipar csodája, melyből rendkívül rövid idő alatt több, mint 500.000 dobozzal értékesítettek, mindenféle reklám nélkül.

Az emberi kollagén láncolata 20 féle aminosavból áll. Ezeknek csupán kis része termelődik az emberi szervezet által, a legnagyobb részét a táplálékunk által kell bevinnünk a szervezetünkbe. Diéták során ezek gyakran kimaradnak, vagy ha jelen is vannak sokat veszítenek értékükből, amikor hőkezelésen mennek keresztül.
A COLVITA kapszula egy állandó és egyenletes támogatás a kollagént előállító és kiszolgáló aminosavaknak.

A COLVITA liofilizált hal kollagénből készül.

A liofilizálás a tiszta kollagén -40˙C-ra történő lefagyasztását jelenti vákumban a víz kivonásával. Ez garantálja a termék legjobb tisztaságát és finomságát. Az emésztő rendszerbe érkezve a saját méretének többszörösére dagad, ami nagy előny fogyókúrázóknak. Ezzel a technikával a kollagént alkotó aminosavak teljesen felszívódnak a szervezetben és a felépítésüket E-vitamin, ásványok és C-vitamin is kiegészíti, melyet algából nyernek.

Összetevők és azok jellemzői:
Kollagén: az emberi szervezet legfontosabb fehérjéje és a kötőszövetek legfontosabb alkotórésze. Felelős a bőr, a szem, a csontok, a haj és körmök állapotáért. A mai kutatások szerint az öregedés folyamatát nagyban befolyásolja a szervezet kollagénjének állapota, ami világosan megmutatja a bőr állapotát. Sok táplálék-kiegészítő a világon reklámoz a termékeik alkotója között kollagént, mely valójában zselatin. A zselatin felszívódása összehasonlíthatatlanul alacsony a hal kollagén felszívódásával. Kollagén hozzáadása a COLVITA táplálék-kiegészítőhöz ezekkel a mindennapi táplálékból nagyon ritkán elnyerhető alkotórészekkel olyan egyedülálló kiegészítés a szervezetünk számra, melyet más készítménnyel nem tudunk elérni.

Alga: a Colvita egyik válogatott összetevője, mely a hal kollagénnel összhangban tud működni. Az alga a következő alkotórészekben gazdag: kalcium, réz, vas, mangán, magnézium, kálium, króm, jód, B-vitaminok, C-vitamin, valamint szelén, és cink, melyek nagyon fontosak a kollagén beépüléséhez.
Az alga gyorsítja az anyagcserét, megelőzi a székrekedést, csökkenti a koleszterin szintet, immunitást növeli, erősíti a hajat és a körmöket, valamint javítja a bőr vérellátását.

E-vitamin: sok étrend-kiegészítő része, de a szintetikus E-vitaminok aktivitása a természetes táplálékokkal összehasonlítva nagyon gyér. Az E-vitamin, ami a COLVITA kollagén kapszulában van a legújabban kifejlesztett formula, 100%-os biológiai aktivitással, antioxidáns hatással. Az E-vitamin segíti a kollagén beépülését a szervezetbe, a másik ilyen a C-vitamin. Ez a legfinomabb formában, algából kinyerve került a COLVITA kollagén kapszulába.


Összetevők: hal kollagén, alga őrlemény, elasztán, E-vitamin,tejsav, zselatin(kapszula borítása), liofilizált citrus vivőanyag.
Liofilizállt formában kevesebb, mint 2% vizet tartalmaz, ezáltal hosszú évekig eltartható minőség romlás nélkül, ami az étrend-kiegészítő kapszulánk legfontosabb alkotó eleme a bioaktív E-vitaminon és algán kívül


Használati utasítás: napi 2 kapszulát lehetőleg evés után, vagy közben folyadékkal bevenni. Az alkotórészek iránti érzékenység esetén az alkalmazást abba kell hagyni.
Gyermekektől távol tartandó.


A készítmény betegséget megelőző hatásai:

-Ápolja a bőrt puhává, rugalmassá téve azt
-Hidratálj a kötőszövet mélyebb rétegeit
-Rendszeres használat során lassítja a szövetek öregedési folyamatát
-Jelentősen javítja a bőr a haj és a köröm állapotát
-Regenerálja a kötőszövet, porc és csontok valamint a szem és haj kollagén szerkezetét
-Ajánlott aktív embereknek, fizikai munkát végzőknek, testedzőknek
-Izmok mechanikai behatás utáni rehabilitációja alatt ajánlott


A COLVITA kollagén kapszula használatának tünetei rendszeres használat során 2 hónap után jelentkeznek, a haj és a bőr erősebb, mely ellenállóbbá, hidratálttá teszi azt. 4-6 hónap használat után jelentősebb hatást is várhatunk, ami általunk nem megfogalmazható, mivel a COLVITA kollagén kapszula nem gyógyszeres kezelés.

Colvita kollagén kapszula, étrend-kiegészítő kapszula 60 darabos

A COLVITA kollagén kapszula használatával nagy lépést teszünk a szépségünk megőrzése felé a legmodernebb technika segítségével.

Bővebben itt talál a Colvita kollagén kapszula termékről:
http://joli-colway.blogspot.com/2009/01/keruld-el-az-influenzat_4161.html

A korszerű Természetes Kollagénre, az Ön bőrének is szüksége van !
Colway WEBÁRUHÁZ

Nincsenek megjegyzések:

Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu