100% hal kollagén a világ első kozmetikuma, ami képes beépülni a szervezetünkbe.
A korszerű Természetes Kollagénre, a Ön bőrének is szüksége van!

2009. február 4., szerda

Természetes Kollagén Kozmetikum szett

A Colway Hungary bemutatja új kozmetikum sorozatát!
A cég azon törekvése vezetett a természetes hal kollagénre épülő kozmetikai termékek sorozatának születéséhez, hogy a felhasználók igényeit az átfogó és hatékony bőrápolásban kielégítése.


A Colway kozmetikai terméksora első a Világ kozmetikumaiban:

- kiegészíti a természetes kollagén hatását
- továbbfejlesztett formulájának köszönhetően növeli a kollagén-kúra hatékonyságát
- az összetételében a legújabb biokémiai találmányok szerepelnek, melyek ma a kozmetikumok világában elérhetőek.

A Colway Hungary kozmetikumok legkülönlegesebb alkotórésze:
Matrykiny, mely egy speciális eljárással készített, liofilizált kollagén készítmény.

Jelen kozmetikumokban megtalálhatóak a jelenleg használt legexkluzívabb komponensek. A kollagént egy nagyon különleges eljárás keretén belül liofilizálják, és így használják fel a kozmetikumokban.
A Colway Hungary legújabb kozmetikumai segítik a bőr öregedési folyamatának lassítását, ezen felül aktívan feltöltik a meglévő ráncokat olyan hatékonysággal, mellyel ritkán találkozhatunk mindennapi kozmetikumaink körében.

Kozmetikum sorozatunk a kollagén mellett egy neves francia kozmetikai cég legjobb, természetes alap anyagait tartalmazza, ezzel biztosítva a prémium minőséget.


A Colway Hungary kozmetikum sorozata a kollagén egyfajta diadalmas visszatérése egy továbbfejlesztett változatban a ránctalanító készítmények összetevőjeként.
Más kozmetikai cégek felhagytak pl. a szarvasmarhából kinyert kollagén hasznosításával az esetlegesen kockázatot jelentő BSE (marhakór) miatt, de igazán áttörő megoldást a megfelelő kollagén előállítására lengyel kutatók találtak, mely a Colway Hungary összes készítményének alkotórésze.

Figyelem!!!A termékekből egészen kis mennyiséget kell használni!

Kozmetikum használata.

A sminket eltávolítjuk természetes alapú Frissítő arclemosó zselével ez nagyon fontos.

A tonikkal alaposan megtisztítjuk a bőrt,nedves bőrre felvisszük a

bőrradírt,alaposan bemasszírozzuk addig, amíg csak a korall őrlemény

marad az arcon,azt vízzel eltávolítjuk és nedves bőrre 3-4 csepp

kollagént kenjünk. Megvárjuk, amíg felszívódik, közben enyhe húzó

érzést tapasztalunk. Utána napszaknak megfelelően éjszakai vagy

nappali colway kollagénes krémet kenünk.

A krém után használhatunk sminket.

Ezt a műveletet napi 2 alkalommal ajánlott végezni, a bőrradírozás nélkül.


Lássuk a legújabb szépség cseppeket:

Hidratáló, nappali krém 50 ml, mellyel nem találkozhatunk a meglévő kozmetikumok között. Intenzíven hidratáló és frissítő hatású, biztosítja az arcbőr mély regenerálását.
Összetétele: matrykiny 3%, szója fitoösztrogén, E-vitamin, borágó olaj, noni juice, ázsiai centella kivonat, aloe vera kivonat.
Colway Nappali, hidratáló arckrém 50ml


Éjszakai regeneráló krém 50 ml még aktívabb éjszakai ránctalanító hatással, hidratálja és regenerálja az arcbőrt.
Összetétele: matrykiny 3%, szója fitoösztrogén, E-vitamin, borágó olaj, citromfű kivonat (nyugtató hatású)
Colway Éjszakai, regeneráló arckrém 50ml,



Frissítő tonik 125 ml, mely finom alkoholmentes összetételű arc tonik. Intenzíven csillapítja a bőrirritációt, és egyensúlyba hozza a bőr PH értékét, tisztít és nedvesít. Kiváló a smink és az arcon lévő egyéb szennyeződések eltávolítására. Használatával lehetővé válik, hogy a bőr tovább hidratált maradjon. Érzékeny bőrűeknek is tökéletes. gyulladás csökkentő hatása van. A bőrt frissé varázsolja. Illata nagyon kellemes.
Összetétele: matrykiny 3%, aloe, D-panthenol, noni juice.
Colway Alkoholmentes tonik 125 ml





Tisztító bőrradír 100 ml, mely finom hámlasztó hatással rendelkezik - melyet a korall őrleménynek köszönheti -, így serkenti a bőr mikró keringését és a regenerálódás folyamatát. Megfelelően előkészíti a bőrt a további bárápoláshoz.Heti 1-2 alkalommal használjuk.Kiváló bőrradír érzékeny bőrűeknek is! Egyenletessé teszi a bőr felületet és gyorsítja a vérkeringést.
Összetétele:martrykiny 3%, korall őrlemény, borágó olaj, aloe vera, D-panthenol.
Colway Bőrradír korall őrleménnyel 100 ml Colway Bőrfiatalító kozmetikum szett
A szett tartalmaz:
1 db Nappali hidratáló krémet 50 ml
1 db éjszakai regeneráló krémet 50 ml
1 db Alkoholmentes tonikot 125 ml
1 db Bőrradírt korall őrleménnyel 100 ml
1 db kollagén Platinum 50 ml.

Webáruház



A Colway Hungary kozmetikumai nem tartalmaznak illat és színezőanyagokat, ehelyett rengeteg exkluzív és drága alkotórészből készülnek, melyek sejtfeltöltő hatása orvosok által elismert, és nagy áttörés jelent a kozmetikai iparban.

Legfőbb hatások:

* Mélyhidratálás
* Az arcbőr nedvességtartalmának normalizálása
* Bőröregedés lassítása
* Bőr állapotának és pigmentációjának javítása
* A bőr védekezőképességének növelése
* Ráncok csökkentése

Ezek a kozmetikumok a lengyel tudományra épülő speciális termékek, melyekhez hasonló nem gyakran jelenik meg a piacon.
A kozmetikai reklámok özönében a sok csodaelixír mellett nem könnyű elhinni, hogy a hal kollagén képes lelassítani bőrünk öregedésének folyamatát. Most saját bőrén tapasztalhatja ennek a különleges termék hatását.


Néhány alkotórész:

Borágó (Borago officinalis)

BorágóA borágó egy fűszernövény, jelentőségét a benne lévő kalcium, kálium és ásványi sók adják. Flavonoidokat, alkaloidokat és némi illóolajat is tartalmaz.
"Nagy szerepe van a hajszálak, körmök, kötőszövetek felépítésében." Tudományosan igazolt, hogy jótékony hatást fejt ki neurodermatitis (allergiás vagy idegi alapú bőrbetegségek) esetén. Szilícium tartalma miatt pedig szerepe van a hajszálak, körmök, kötőszövetek felépítésében.
A borágó olaj gyulladt és száraz bőr kezelésére ajánlott.


Asiatica Centella, Gotu-kola

A Centella kivonatát régóta használják már klinikai körülmények között is, a bőrszövet táplálására és a kötőszövet fejlődésére kifejtett különleges hatása miatt. Jelentős az epidermisz és dermisz szintjén megnyilvánuló kiegyensúlyozó hatása.
Élénkítő hatása növeli a kollagén képződését, ami nagyobb vízmegtartó képességet eredményez. Az eredmény a tömörebb, feszesebb, teltebb és rugalmasabb bőr mellett a hegesedés és a hámképződés gyorsabbá válása. Erősíti a kötőszövetet, javítja a keringést.
A növény javítja a striás, kötőszöveti gyengeségben szenvedő bőr állapotát. Erősíti, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a hajszálerek falait, helyreállítja a vérkeringés és a szövettáplálás közötti egyensúlyt. Ezen tulajdonságai miatt fontos alkotórész.



Melissa officinalis / Citromfű
Nyugtató és vírusölő hatású, megszünteti a vértolulást, a bőrpírt és nyugtatja az irritált bőrt. A citromfű leveleinek hatóanyagai az illóolajok, cseranyagok, flavonoidok, kávésav. Az illóolaja reumás panaszok enyhítésére is használható.
"A nyugalom gyógynövénye"







Morinda Citrifolia - noni
Egy trópusi gyümölcs, amely egész évben bőségesen terem Francia Polinézia szigetein. Az egészséggel kapcsolatos számtalan előnye miatt a déli Csendes óceán lakói több nemzedék óta használják mind külsőleg, mind pedig belsőleg. A noni juice szabályozza az immunrendszert, igen jó hatással van a keringési rendszerre, regenerálja a szöveteket és a sejteket, a bőrre és a hajra is kedvezően hat.

Nincsenek megjegyzések:

Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu